Výhody stavby na kľúč

14 mája, 2022

V dnešnej dobe stále viac ľudí túži žiť vo svojom vlastnom dome. A aj keď táto voľba disponuje množstvom nepopierateľných výhod – relaxácie vo vlastnej záhrade, hraním sa s deťmi na čerstvom vzduchu, či grilovaním s priateľmi, musíte si najskôr prejsť značnými problémami, spojenými s výstavbou domu…

nizkoenergeticky dom na kluc
AK Dom na Kľúč

Stavba domu na kľúč

Jednoducho povedané, prídete si objednať Váš dom snov a do roka sa môžete doň nasťahovať a pokojne bývať.
Pri tomto druhu výstavby si vyberiete jednu firmu, ktorá Vám zabezpečí úplne všetko. Naša spoločnosť AK stavby – domy na kľúč Vám ochotne poradí pri výbere vhodného pozemku, osadení domu na daný pozemok, poskytne stavebný dozor, vybaví potrebnú stavebnú dokumentáciu a v neposlednom rade, postaví Vám vysnívaný dom na kľúč podľa Vašich požiadaviek.

Ďalšou veľkou výhodou je fakt, že sa nemusíte stať odborníkom a učiť sa nové veci, nakoľko sa o všetko postará naša spoločnosť AK stavby – domy na kľúč.
A ako bonus, Vy pri realizácii výstavby domu na kľúč, vôbec nevybočíte zo svojich aktivít.
Krásna predstava, však? Aj pri tej najmenšej, Vami vynaloženej námahe sa môžu Vaše predstavy a sny o dokonalom rodinnom dome na kľúč, zmeniť na skutočnosť.
Za zmienku rozhodne stojí aj skutočnosť, že budete pravdepodobne stavať len raz v živote, tak prečo si všetky tie starosti späté s výstavou domu neužiť len ako “divák”.

Garancia kvalitnej výstavby

Pri stavbe domu na kľúč všetky použité materiály a pracovné postupy odsleduje odborník. Každá jedna práca a materiál, ktorý bude zakrytý a nebude k nim viac prístup, bude dôkladne skontrolovaný.
Na stavbu a všetky postupy prác s ňou súvisiace, dohliada stavebný dozor, ktorý kontroluje dodržiavanie stavebných noriem a predpisov, používanie certifikovaných stavebných materiálov a taktiež podrobne kontroluje stavebný denník. Pri dostavbe rodinného domu, či už pri poteroch, dlažbách, vykurovaní, omietkach, zateplení, sadrokartónoch, streche, elektroinštaláciách, alebo technológiách je potrebné vyberať tie správne kombinácie, aby náš klient za svoje financie dostal tú najlepšiu možnú kombináciu pre svoj dom.

Výstavba domu na kľúč v sebe zahŕňa

▪️ poradenstvo pri výbere pozemku pre konkrétny rodinný dom
▪️ poradenstvo pri výbere vhodného projektu z katalógu
▪️ stavba domu podľa Vašich požiadaviek
▪️ konzultácie pri výbere stavebných materiálov
▪️ pomoc pri zvolení financovania výstavby domu na kľúč
▪️ dodávka všetkých stavebných materiálov
▪️ kompletná výstavba od základov stavby po vybudovanie interiérov
▪️ nemusíte byť odborníkom na jednotlivé etapy
▪️ stavebný dozor
▪️ vedenie detailného stavebného denníka
▪️ vybavovanie stavebného povolenia a ďalších potrebných dokumentov
▪️ stavba murovaného domu na kľúč je hotová do jedného roka
▪️ záruka na stavbu domu na kľúč

Tip: Stavba domu na kľúč, či svojpomocne? Prečítajte si výhody/nevýhody jednotlivých alternatív stavania domu.